Offer Free Samples

Q1. Are you a manufacturer?

Answer: Yes, we have our own factory and lab.

Q2. Do you have CE,ISO,SGS Certificate.
Answer: Yes, we have these certificates for some products.
Q3. What information should I let you know if I want to get a quotation?
Answer: Item Name,Size,Initial Quality you require
Q4. How to make the payment?
Answer: T/T are highly recommended, Western Union, Money Gram and Paypal as well.
Q5. When will you deliver the goods?
Answer: For sample, in about 3 working days; For orders
20FCL: 20Days   40FCL:25Days
Q6. How will you deliver the goods?
Answer: We have strong cooperation with DHL, TNT, UPS, FEDEX For Samples and small order. For container products, we can do sea shipping door to door.
Q7. When will we receive the goods?
Answer: For samples, we will send by TNT/DHL/FEDEX/UPS express, usually it takes about 3-5 to your side; 
Q8. What if we find your products unsatisfied?
Answer: We will send you a COA (Certificate of Analysis) to you first for you to confirm the
quality, but if you find our products not confirm with the COA after you receive it, please show
us your test result, we will refund you once we confirm that.

Free Sample Policy: At first time,we will arrange Free Samples as each style below 20pcs.

However,the new buyer will pay the shipping charge.We will refund to you from first order.

Normally it will take $30 by UPS to USA,Shipping time: 3-5days.

CONTACT US

Email: *
Mobile:
Message: *

Copyright @ 2010-2017, Safecare NETWORK TECHNOLOGY CO.,LIMITED https://hfsafecaremed.en.alibaba.com/ www.marijuana420packaing.com

Powered By Ke Wei

CONTACT US

Email: *
Mobile:
Message: *